Tonten kuva-galleriaVuorikadun yläasteella vuoden 85 tietämissä. Ensimmäinen Skandaali johon silloin kuului Mikki, Vesku, Otso ja minä.

Oikealla:

Keikalla Hietasaaressa..oliskohan vuonna -85.. Ikimuistoinen keikka ja saimmepa siinä sivussa kolhittua erään autonkin...

Alhaalla oikealla: Kake ja Sepe Saippiksella treenikämpällä

Alhaalla vasemmalla: Skandaali, Saippikselta tämäkin.. Vesku, Kake, Minä, Sepe ja Tipe

Ylhäällä oikealla: treeneissä Saippiksella, ylhäällä vasemmalla Tipe ja Kake ja vasemmalla Sepe ja Kake.

Alhaalla Palosaaripäivien torikeikasta kaksi kuvaa, mielestäni yksi Skandaalin parhaimmista keikoista. Väkeä oli paikalla aika paljon ja äänentoisto pelasi todella hyvin. Vuosi taisi olla -87.

Aika monesti esiinnyttiin Saippiksella, ihan senkin takia että treenasimme siellä. Parempaa kämppää on bändin vaikea saada. Nämä kuvat ovat varmaankin vuodelta -86.

Nuoriskalla minä, Vesku ja Tipe. Luulisin että kuvat ovat kahdelta eri keikalta. Myös nuoriskalla esiinnyimme aika usein.

Sepe rummuissa treenikämpällä ja jossain keikalla, varmaankin vuonna 87..

Minä laulamassa nuoriskalla ja jossain muualla. Keikkaa pukkasi siihen aikaan sen verran, ettei joka paikkaa tarkasti muista. Mutta, kivaa varmasti oli.

Nallen studiolla äänittämässä kappaleita Miksi ja Tule takaisin loppuvuodesta -89. Miksi nauhoitettiin uudestaan Kokkolassa vuonna 91. Kuvissa minä, Samppa ja Mikki. Tämä oli Glorian ensimmäinen kokoonpano.

Gloria, elikkä Mikki, Rudi ja minä bändin julistevedoksissa vuonna 92

alhaalla

Lasse treenikämpällä.

Symbaali myytävänä..

Rumpali tulee kuulemma kaupan päälle...